|Dead_City| champions |
| | Razni vicevii | |
| | Autor | Poruka |
---|
Alija

Broj poruka : 34 Datum upisa : 08.06.2008
 | Naslov: Razni vicevii Ned Jun 08, 2008 4:30 pm | |
| Živeo jednom jedan seljak koji je imao konja. Konj se nije nikad smejao. Jednog dana seljak kaže ljudima iz sela: • Ako neko uspe da dovede mog konja do smeha daću mu 1000 DM. Zatim dođe jedan čovek i šapne nešto konju na uho, kad se konj poče smejati. Seljak iznenađen, da čoveku 1000 DM. Kaže seljak: • Ako ga možeš dovesti i do plača daću ti još 1000 DM. Zatim čovek nešto pokaza konju a konj počne plakati. Seljak uzbuđen, hoće odmah da zna šta je rekao i pokazao konju. Čovek kaže: • Znaš šta, rek'o sam mu da je moj kurac veći od njegovog, on se zatim smejao, onda sam mu pokazao i on je zaplak'o. | |
|  | | Alija

| Naslov: Re: Razni vicevii Ned Jun 08, 2008 4:31 pm | |
| Došao Mujo kod doktora da mu se požali: • Dragi doktore, pomozi mi, Fata uopšte ne uživa kad je guzim! • Moj Mujo, probaj napraviti malo atmosfere... evo npr. pokušaj dovesti jednog crnca i nek' ti maše lepezom dok ti guziš! Mujo tako i uradi... maše crnac, Mujo guzi a Fata mrtva hladna. U neka doba ustane Mujo i kaže crncu: • Hajde ti guzi a ja ću mahati! I tako i bi... razvaljuje crnac Fatu, ona se sva izludila od uzbuđenja, kad će ti Mujo na to: • Vidiš kako se maše, pizda ti materina! | |
|  | | Alija

| Polažu Mujo i Haso fiziku na Fakultetu. Prvi na usmeni ulazi Mujo i profesor mu zadaje zadatak. • Recimo, Mujo, da putuješ vozom i toplo ti je u kupeu. Šta ćeš da uradiš? • Pa, otvorim prozor. • E, odlično. Prozor ima površinu 1.5 m2, kupe ima zapreminu 12 m3, voz juri 80 km/h ka zapadu, duva južni vetar 5 m/s. Za koliko će se izvetriti kupe? Mujo, naravno, nema pojma i padne na ispitu. Izlazi iz kabineta i ispriča Hasi šta je bilo. Sledeći ulazi Haso i profesor opet započinje priču. • Recimo, Haso, da putuješ vozom i toplo je u kupeu. Šta ćeš uraditi? • Skinem sako. • Jako je toplo! • Skinem džemper i košulju! • Strašna vrućina i još ti je toplo! • Skidam pantalone i čarape! Iznerviran profesor počne da besni. • I šta misliš preko od tebe sedi crnac kojem počinje da se diže dok se ti skidaš. Šta onda? • MA MOŽE ME JEBATI CIJELI KUPE ALI JA PROZORA NE OTVARAM! | |
|  | | Alija

| Dopratio mladić Mujinu ćerku do zgrade i stali pred vrata da još malo prodivane. Stoje oni tako i mladić se nasloni na zgradu, pa reče: • 'Ajde ga malo popuši, stare ti... • Š'a ti je, jes' normalan, more neko naić' - kaže cura. • Ma, brzo ćemo. Znam ja da i ti voliš da ga malo popušiš! • Ma, volim. Nego, naić' će neko od komšija pa će vidit pa reć' babi. Bruka! • Ma, jooj. Haj' stare ti, očas ću, za sekundu... - opet će on. • Ma, nemoj! Rekla sam ti da neću sada - ne da se cura. U tom se otvaraju vrata od zgrade i Mujina mlađa ćerka, sva raščupana, u spavaćici kaže: • Rek'o je babo - ja l' da mu ga ti popušiš, ja l' da mu ga ja popušim, ja l' mati da dođe da mu ga popuši, samo nek' skine više ruku s interfona. | |
|  | | Alija

| Naslov: Re: Razni vicevii Ned Jun 08, 2008 4:33 pm | |
| Čovek na smrti kaže doktoru: • Napišite da sam umro od SIDE! • Zašto? • Tako mi niko neće jebati ženu, a oni koji su je već jebali umreće od straha! | |
|  | | Alija

| Naslov: Re: Razni vicevii Ned Jun 08, 2008 4:33 pm | |
| Dođe Mujo kući uveče pijan k'o letva, i zavuče se pored Fate koja je već spavala. Kad se probudio video je čudnog čoveka kako stoji pored kreveta noseći dugu belu haljinu. • Ko si ti? - upita Mujo. • Ja sam Sveti Petar! • Jel' to znači da sam ja mrtav? • Da! • Ali, imam još toliko razloga za život, nisam se oprostio od porodice... Moraš me poslati nazad i to odmah. • Možeš se reinkarnirati, ali postoji kvaka. Mogu te poslati nazad ali samo kao psa ili kao kokošku. • Onda bolje kao kokošku pošto znam da ima farma odmah blizu moje kuće. Sv. Petar pljesne rukama, pojavi se svetlost i Mujo se nađe prekriven perjem kako kljuca okolo po dvorištu. Dođe petao do njega i pita Muju: • Šta, znači, ti si nova ovde, jel' uživaš prvi dan ovde? • Da, super je, ali imam čudan osećaj iznutra - kao da ću eksplodirati. • Ma nije to ništa. Nemoj mi reći da nikad nisi snela jaje? Ako nisi, samo se opusti i pusti da sve ide svojim tokom. I Mujo se opusti i posle par trenutaka izleti jaje. I obuzme Muju milina jer je po prvi put osetio materinstvo. Kad je sneo drugo jaje, obuzeo ga talas emocija i znao je da je reinkarnacija u kokošku nešto najbolje u životu što mu se moglo desiti... Ikada!!! Osećaj je bio fenomenalan i taman kad je hteo da snese i treće jaje oseti udarac u potiljak i čuje Fatu kako viče: • Probudi se, pička ti materina pijana, sereš po krevetu... | |
|  | | Alija

| Naslov: Re: Razni vicevii Ned Jun 08, 2008 4:35 pm | |
| Odsjekli Muji ruku i to ga toliko pogodilo da je izašao na terasu da skoči ubije se kad vidi na susjednoj terasi Hasu bez obje ruke kako pleše Lambadu pa kaže: - Haso, meni su odsjekli jednu ruku, pa sam se odlučio ubiti, a ti nemaš ni jednu pa plešeš? -Plesao bi i ti da te svrbi guzica! | |
|  | | Alija

| Naslov: Re: Razni vicevii Ned Jun 08, 2008 4:35 pm | |
| Jedan dan na vrata ugledne gospođe neko zazvoni i ona otvori vrata. Ispred vrata je stajao uglađeni gospodin, koji reče: • Dobro jutro. • Dobro jutro. - odgovori gospođa. • Imate li vi pičku? Gospođa mu uvređeno zalupi vrata pred nosom. Sutra, u isto vreme, potpuno ista slika. Kad se gospođin muž vratio s posla tog dana, ona mu ispriča šta joj se dešavalo prethodna 2 dana. • Ne uznemiravaj se, sutra neću ići na posao, sakriću se iza vrata, pa ako ponovo dođe da pita imaš li pičku, ti kaži da imaš, a ako nešto pokuša ja ću se pojaviti. I tako bi. Ponovo u isto vreme neko zazvoni na vrata. Gospođa otvori, a onaj isti gospodin ponovo mirno upita: • Imate li vi pičku? • Imam. - reče gospođa. • E, onda je dajte onom svom majmunu, da ne jebe više moju ženu na poslu! | |
|  | | Alija

| Naslov: Re: Razni vicevii Ned Jun 08, 2008 4:37 pm | |
| Ode pijanac doktoru na pregled i uđe u ordinaciju.
- Ne mogu te pregledati zbog velike količine alkohola u organizmu. - kaže doktor.
Na to će pijanac:
- Dobro, doktore, doći ću kad se otrijeznite. | |
|  | | Alija

| Kresnula se plavuša sa tipom. Posle seksa uplašeno upita tipa: • Jao! Jesi li koristio kurton? • Nisam! • A je l' imaš sidu? • Nemam! • Uh, dobro je, da ne dobijem opet. | |
|  | | Alija

| Pomirilise hitler i židovi i odlučili to proslaviti u diskoteki. Uđu oni u diskoteku i pita jedan židov:Adolfe, šta se pušća? hitler će: PLIN | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Razni vicevii  | |
| |
|  | | | Razni vicevii | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|