|Dead_City|
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

|Dead_City|

champions

PrijemLatest imagesRegistruj sePristupi

Borilacke vjestine

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
eP!c

eP!c

Broj poruka : 91
Datum upisa : 08.06.2008

Borilacke vjestine Empty
PočaljiNaslov: Borilacke vjestine   Borilacke vjestine Icon_minitimeNed Jun 08, 2008 3:36 pm

Bavi li se ko borilackim vjestinama i ako da kojim ??? jaaa
sam se nekad bavio karateom Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Alija

Alija

Broj poruka : 34

Borilacke vjestine Empty
PočaljiNaslov: Re: Borilacke vjestine   Borilacke vjestine Icon_minitimeNed Jun 08, 2008 4:21 pm

I JA SAM SE TAKODJE NEKADA BAVI KARATEOM ALI SAM PRESTAO
Nazad na vrh Ići dole
eP!c

eP!c

Borilacke vjestine Empty
PočaljiNaslov: Re: Borilacke vjestine   Borilacke vjestine Icon_minitimeNed Jun 08, 2008 4:27 pm

znas sta alija meni je karate dosadio nisam mogo pricat o njemu lol! lol! lol!
Nazad na vrh Ići dole
Seriski_Ubica_|0ff`

Seriski_Ubica_|0ff`

Broj poruka : 269
Godina : 30

Borilacke vjestine Empty
PočaljiNaslov: Re: Borilacke vjestine   Borilacke vjestine Icon_minitimeNed Jun 08, 2008 4:40 pm

Ja sam se bavio Kik boksom!!prestao sam pre 3 meseca..zajebao sam nogu trenirao sam 2 god,,,isplati se boks,,sad niko nista nesme da mi kaze!!xaxax postao sam najveci baja u skoli afro afro afro afro afro afro
Nazad na vrh Ići dole
https://dead--city.forumsr.com
eP!c

eP!c

Borilacke vjestine Empty
PočaljiNaslov: Re: Borilacke vjestine   Borilacke vjestine Icon_minitimeNed Jun 08, 2008 5:32 pm

Seriski_Ubica_|0ff` ::
Ja sam se bavio Kik boksom!!prestao sam pre 3 meseca..zajebao sam nogu trenirao sam 2 god,,,isplati se boks,,sad niko nista nesme da mi kaze!!xaxax postao sam najveci baja u skoli afro afro afro afro afro afro
Blago tebi Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Alija

Alija

Broj poruka : 34

Borilacke vjestine Empty
PočaljiNaslov: Re: Borilacke vjestine   Borilacke vjestine Icon_minitimePon Jun 09, 2008 3:17 pm

eP!c ::

jeste vala blago njemu
Nazad na vrh Ići dole
Seriski_Ubica_|0ff`

Seriski_Ubica_|0ff`

Borilacke vjestine Empty
PočaljiNaslov: Re: Borilacke vjestine   Borilacke vjestine Icon_minitimePon Jun 09, 2008 3:40 pm

Alija ::
eP!c ::

jeste vala blago njemu

pa jbg
ali zato dobije zesce batinee,,dok se neicelicis a onda ti niko nista nemoze,,,imao sam po nekad treninge
dodju novi,,,neki tupsoni i oni te udaraju a ti njima nista nesmes
ispadnem im kao onaj dzak udaraju u mene i celicim se,,,tako svi rade!!!imam 2 mesto prvak srbije,,u mladoj kategoriji do '93
Nazad na vrh Ići dole
DgL Team | Wo0ldY

DgL Team | Wo0ldY

Broj poruka : 61
Godina : 29

Borilacke vjestine Empty
PočaljiNaslov: Re: Borilacke vjestine   Borilacke vjestine Icon_minitimeUto Jun 10, 2008 11:05 pm

Ma da te mlatnem kurcom po chelu....ima da uradish trostruki salto unazad... lol! lol! lol! Shto bi rek'o PRVULE...Nema ti spasa od baz00ke Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Seriski_Ubica_|0ff`

Seriski_Ubica_|0ff`

Borilacke vjestine Empty
PočaljiNaslov: Re: Borilacke vjestine   Borilacke vjestine Icon_minitimeSre Jun 11, 2008 12:24 am

DgL Team | Wo0ldY ::
Ma da te mlatnem kurcom po chelu....ima da uradish trostruki salto unazad... lol! lol! lol! Shto bi rek'o PRVULE...Nema ti spasa od baz00ke Very Happy

MAJKU TI JEBEM MALU...NECES TI DA SE VISE POJAVIS NA OVOM FORUMU,,A TEK NECES NA SERVERU!!!
Nazad na vrh Ići dole
DgL Team | Wo0ldY

DgL Team | Wo0ldY

Broj poruka : 61
Godina : 29

Borilacke vjestine Empty
PočaljiNaslov: Re: Borilacke vjestine   Borilacke vjestine Icon_minitimeČet Jun 19, 2008 3:09 pm

DgL Team | Wo0ldY ::

MAJKU TI JEBEM MALU...NECES TI DA SE VISE POJAVIS NA OVOM FORUMU,,A TEK NECES NA SERVERU!!!

Izwini brate to je bila shala....nisam bio ozbiljan bre jbt....
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Borilacke vjestine Empty
PočaljiNaslov: Re: Borilacke vjestine   Borilacke vjestine Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Borilacke vjestine
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|Dead_City| :: Sport :: Ostali sportovi-
Skoči na: