| Vicevi da puknes od smeha | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
eP!c

Broj poruka : 91 Lokacija : tuzla,BiH Datum upisa : 08.06.2008
 | |
 | |
Seriski_Ubica_|0ff`

Broj poruka : 269 Godina : 29 Lokacija : Jagodina Datum upisa : 08.06.2008
 | Naslov: Re: Vicevi da puknes od smeha Ned Jun 08, 2008 3:41 pm | |
| Čule životinje u šumi da medo ima listu za ubijanje. Dođe jelen prvi i upita medu: - "Medo je li točno da ti imaš tu listu?" Medo: - "Imam." Jelen: - "Jesam li ja na njoj?" Medo: - "Jesi." I sutradan nađu jelena mrtvog. Drugi se ohrabri vuk i dođe kod mede i upita: - "Medo imaš li ti listu za ubijanje?" Medo: - "Imam." Vuk: - "Jesam li ja na njoj?" Medo: - "Jesi." I sutradan nađu vuka mrtvog. Dođe zeko kod mede i upita: - "Medo imaš li ti listu za ubijanje?" Medo: - "Imam." Zeko: - "Jesam li ja na njoj?" Medo: - "Jesi." Zeko: - "Možeš li me obrisat?" Medo: - "Može, nema problema."
POUKA: Komunikacija je ključ uspjeha. | |
|
 | |
Seriski_Ubica_|0ff`

| Naslov: Re: Vicevi da puknes od smeha Ned Jun 08, 2008 3:41 pm | |
| Stvarao Bog ljude. Prvo odluci da napravi muskarca, pa ga gleda, gleda i kaze: - "Ti si mi ispao ljep. Zadovoljan sam." Potom bog stvori zenu. Gleda nju, gleda i gleda i kaze: - "A ti, ti ces se morati sminkati." | |
|
 | |
Seriski_Ubica_|0ff`

| Naslov: Re: Vicevi da puknes od smeha Ned Jun 08, 2008 3:42 pm | |
| Šetaju Mujo i Haso i kaže Mujo: - "Ajmo mi brže, neki nas prate, a njih su dvojica a mi smo sami." | |
|
 | |
Seriski_Ubica_|0ff`

| Naslov: Re: Vicevi da puknes od smeha Ned Jun 08, 2008 3:43 pm | |
| - Kako se zove cigo metalac? - Krom.
- Kako se zove cigan u agregatnom stanju? - Brom.
- Kako se zove cigan koji živi u Makedoniji? - FYROM. | |
|
 | |
Seriski_Ubica_|0ff`

| Htjela cerka da se uda i mati joj postavi uslov kakvog momka da nadje. - "Mora biti bogat da te vodi u najskuplje restorane, mora biti glup da ti ispuni svaku zelju sto hoces i mora biti sam da nema drugu zenu." Ode cerka traziti i vrati se sva sretna nakon nekoliko dana i kaze majci: - "Mama udajem se!" Pita je mati je li nasla momka koji je ispunio uslove, a cerka kaze: - "Jeste, bogat je, ima najnoviji BMW i odveo me u najskuplji restoran na veceru. Glup je, sto god sa mu trazila da mi kupi kupio je i sta sam ja radila glupo i on isto. Sam je, kad smo otisli u hotel u sobu i da imamo sex kad ono kurac mu jos u mekoristen u foliji sa masnom." | |
|
 | |
Seriski_Ubica_|0ff`

| Razgovaraju dva pripadnika armije BiH o problemima kad se vrate kući sa dežurstva. Jedan kaze: - "Ma ona moja žena mozak mi pije, samo pita kad ćemo pobjeći odavdje, ali ja neću nigdje!" Drugi kaže: - "Ma i ja imam problema sa svojom. Svaki put kad krenem na dežurstvo, moram joj uzeti protezu." - "Zašto protezu?" - upita prvi. - "Ma dok se ja vratim kući sa dežurstva, ona pojede svu humanitarnu." | |
|
 | |
Seriski_Ubica_|0ff`

| Naslov: Re: Vicevi da puknes od smeha Ned Jun 08, 2008 3:44 pm | |
| Davnoga stoljeca Babilonci su upoznali pretke Srba sa alkoholom, kada se je koristio kao dezifikantno srestvo. Babilon: - "Ovako decko, stavices kap alkohola svakoga dana na ranu kako bi ubilo bakterije, vazi?" Srbin - "Vazi bre..." Dan poslije dosao je Babilonski vracar da obidje srpskog druga. - "Pa gde ode cjela flasa za dan?" Srbin - "Hik, na ranu bre na ranu, hik!" | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Vicevi da puknes od smeha  | |
| |
|
 | |
| Vicevi da puknes od smeha | |
|